Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور ارتقای کیفی دوره­‌های دکتری و حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری و آیین‌نامه داخلی، تعداد محدودی از فارغ‌­التحصیلان و دانشجویان سال آخر کارشناسی‌­ارشد را برای ورود به دوره دکتری سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بدون آزمون پذیرش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن معدل حداقل ۱۶ در مقطع کارشناسی پیوسته و داشتن معدل حداقل ۱۷ (بدون احتساب نمره پایان‌نامه) در مقطع کارشناسی ارشد و داشتن حداقل نمره ۱۸ یا درجه "عالی" و "بسیار خوب" پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد از شرایط عمومی پذیرش درخواست متقاضیان است.

داوطلبان باید یک مقاله معتبر در نشریه مجله علمی پژوهشی داخلی یا خارجی پذیرفته یا مستخرج از پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد داشته باشند که نام متقاضی بعد از حذف نام استاد راهنمای پایان نامه کارشناسی‌ارشد، نفر اوّل باشد یا یک ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران؛ یا رتبه اوّل تا سوّم انفرادی یا اوّل گروهی در جشنواره‌های علمی معتبر بین المللی یا رتبه اوّل تا پانزدهم نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور یا متقاضیانی که مقطع کارشناسی ارشد خود را در دوره های روزانه و نوبت دوّم دانشگاه های دولتی گذرانده‌اند و دارای رتبه های اوّل، دوّم یا سوّم و یا جزو ۱۵ درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.

براساس این گزارش، برای متقاضیانی که دانشجوی یکی از دانشگاه­‌های: "صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، تهران، فردوسی مشهد، تبریز، علم و صنعت، تربیت مدرس، شیراز، خواجه نصیر و شهید بهشتی، اصفهان، علامّه طباطبایی" بوده و واجد شرایط هستند، ضریب همترازی معدل اعمال می‌­شود.

متقاضیانی دانشگاه­‌های برتر که در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی‌­ارشد دانشجوی یکی از دانشگاه‌­های: "صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، تهران، فردوسی مشهد، تبریز، علم و صنعت، تربیت مدرّس، شیراز، خواجه نصیر و شهید بهشتی، اصفهان، علامّه طباطبایی" بوده و (بدون اعمال ضریب همترازی معدّل) دارای معدّل کلّ بالای ۱۶ در مقطع کارشناسی و همچنین معدّل کلّ بالای ۱۷ در مقطع کارشناسی­‌ارشد هستند، می‌­توانند متقاضی استفاده از این سهمیه شوند.

تا موعد ثبت­‌نام در مقطع دکتری تمامی مدارک نهایی کارشناسی­‌ارشد باید ارائه شود و رشته مورد درخواست در مقطع دکتری باید مرتبط با رشته کارشناسی‌­ارشد باشد، داوطلبان می‌­توانند حدّاکثر در دو رشته (مرتبط با رشته کارشناسی‌­ارشد) درخواست بدهند ضمن اینکه دانش‌­آموختگی در مقطع کارشناسی‌­ارشد تا پایان شهریور ماه قبل از شروع دوره دکتری الزامی است.

براساس این گزارش، در این گزینش فقط پرونده فارغ‌­التحصیلان کارشناسی‌­ارشد که تا شهریور ماه ۱۴۰۱ از زمان فراغت از تحصیل آنها کمتر از دو سال گذشته باشد قابل بررسی است، مدارک دوره‌­های مجازی، نیمه حضوری یا غیرحضوری، آموزش محور، دوره‌­های خودگردان سایر دانشگاه‌­ها (دانشجویان و فارغ‌­التحصیلان خودگردان امیرکبیر که از طریق آزمون کارشناسی­‌ارشد پذیرفته شده­‌اند، می­‌توانند متقاضی شوند)، دانشگاه­‌های غیرانتفاعی، پیام ­نور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان­‌ها، علمی کاربردی، اتباع غیر ایرانی و فارغ­‌التحصیلان کارشناسی‌­ارشد دانشگاه­‌های خارج از ایران، در مقاطع کارشناسی و کارشناسی­‌ارشد برای ورودی دکتری بدون آزمون، بررسی نخواهد شد.

* تحصیل در مقطع دکتری بدون آزمون به صورت رایگان و بدون اخذ شهریه است

تحصیل در مقطع دکتری بدون آزمون به صورت رایگان و بدون اخذ شهریه است و تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرش شده در دکتری بدون آزمون بر اساس آیین­‌نامه وزارت علوم مجاز نیست. لذا بعد از تأیید نهایی وضعیت نهایی متقاضیان پذیرش شده امکان تغییر رشته و دانشگاه (حتی در صورت موافقت دانشگاه‌­ها) میسر نیست. پذیرفته­‌شدگان بدون آزمون استعدادهای درخشان بعد از انصراف از تحصیل در دوره روزانه مشمول مقررات آموزشی دانشجویان انصرافی می­‌شوند.

براساس این گزارش، درخواست تمام متقاضیان در اداره استعدادهای درخشان و المپیادها بررسی می­‌شود و این متقاضیان بایستی مدارک مورد نیاز که متعاقباً اعلام می­‌شود را به این اداره ارسال کنند. تاریخ و نحوه تحویل مدارک در سایت اداره استعدادهای درخشان و المپیادها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

چنانچه در هر مرحله از ثبت‌نام، بررسی مدارک و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق این فراخوان را ندارد یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد، ثبت‌­نام ایشان لغو خواهد شد.

مصاحبه پذیرفته‌ شدگان بدون آزمون همزمان با پذیرفته‌­شدگان آزمون کتبی دکتری است و زمان مصاحبه و نتایج نهایی در سایت اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام خواهد شد.

* آغاز ثبت نام از ۱۵ فروردین ۱۴۰۱

متقاضیان باید ثبت نام اینترنتی خود را در بازه زمانی ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ تا ۱۵ اردیبهشت ماه از طریق سایت اینترنتی pgrad.aut.ac.ir/۳/applicant تکمیل کنند و نیازی به مراجعه حضوری نیست. مهلت ثبت­‌نام به هیچ‌وجه قابل تمدید نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر استعداد درخشان دکترا پذیرش بدون کنکور استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی دکتری بدون آزمون کارشناسی ارشد مقطع دکتری پایان نامه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری

علیرضا کریمیان، مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند و کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری از ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ در اختیار داوطلبان قرار گرفته است.

وی افزود: افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب رشته از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شده‌اند، تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود حداکثر ۵۰ کدرشته محل اقدام کنند.

کریمیان با اشاره به اینکه از تعداد بیش از ۱۲۵ هزار نفری که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، ۶۸ هزار و ۷۶۵ نفر مرد و ۵۶ هزار و ۴۰۹ نفر زن هستند، گفت: تاکنون بیش از ۸۹ هزار نفر از داوطلبان مجاز نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده اند، اما این آمار شامل مجازین دانشگاه آزاد اسلامی نیست.

وی یادآور شد: با توجه به چهار اصلاحیه برای دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اضافه شدن ظرفیت و یا تغییر و حذف برخی کدرشته محل ها، داوطلبان در صورت نیاز می‌توانند نسبت به ویرایش فرم انتخاب رشته خود اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه آزاد به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های آن دانشگاه اقدام کنند. کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه سنجش درج شده است.

کریمیان افزود: اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.


انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آغاز رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد