Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نشست خبری منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت روز خبرنگار امروز به صورت ویدئو کنفرانس با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

غلامی در این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار و تقدیر از تلاش‌های خبرنگاران برای انعکاس اخبار گفت: خبرنگاری از وظایف حساس، پرزحمت و در برخی شرایط پرخطر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطوری که در دوره انقلاب و دفاع مقدس خبرنگاران جان خود را در راه اطلاع‌رسانی اخبار در خطر قرار دادند. در 40 سال گذشته هم خبرنگاران زیادی از جان و مال خود گذشته‌اند تا وظیفه خود را انجام دهند.

وی با اشاره به این که صداقت و امانت‌داری از اصول مهم خبرنگاری است، گفت: گاهی تصمیم بر اساس یک اطلاع‌رسانی نادرست آثار زیان‌باری خواهد داشت. به همین دلیل تامین منابع اطلاعاتی بسیار ارزشمند است.

وزیر علوم موضوع اول در حوزه آموزش عالی در روزهای پیش رو را برگزاری آزمون‌ها دانست و گفت: بر اساس آمارها در کنکور دکتری 85 درصد و ارشد 91 درصد پروتکل‌ها رعایت شدند.

وی به کد رشته‌های بدون آزمون اشاره کرد و افزود: تعداد زیادی از رشته‌-محل‌های دانشگاهی مستقیم بر اساس سوابق تحصیلی دانشجویان را انتخاب می‌کنند و نیازی به شرکت در آزمون ندارند. داوطبان می‌توانند از طریق سایت سازمان سنجش از این رشته-محل‌ها مطلع شوند.

غلامی با بیان این که تراکم پذیرش دانشجو تنها در رشته‌های پزشکی است، گفت: 400 هزار صندلی و محل کد-رشته دانشگاه‌های دولتی بدون آزمون پذیرش می‌‌شود که 45 درصد از آنها متعلق به دوره‌های نوبت دوم یا شبانه هستند. همچنین98 درصد ظرفیت دانشگاه‌های غیردولتی و آزاد بدون آزمون برگزار می‌شود. در مجموع 912 هزار نفر داوطلب می‌توانند در رشته محل‌های بدون آزمون پذیرش شوند و تنها 109 هزار صندلی مورد رقابت هستند که کمتر از 11 درصد است.

وی درباره حذف کنکور گفت: وزارت علوم تلاش کرده پذیرش بدون آزمون و خارج از کنکور سراسری را جا بیاندازد تا به تدریج بتواند به سوی حذف کنکور حرکت کند. برای حذف کامل کنکور برنامه‌ریزی‌هایی شده و نیازمند هماهنگی وزارت علوم و آموزش و پرورش است که به تدریج در حال انجام است.

وزیر علوم با تصریح بر این که داوطلبان نگران شرکت نکردن در آزمون نباشند، ادامه داد: داوطلبان می‌توانند با خودارزیابی از برنامه‌های آینده خود و رشته‌ها در رشته‌های بدون آزمون پذیرش شوند.

وی در ادامه به روند رشد و تعالی آموزش عالی در سال 2019 و در فضای بین‌المللی اشاره کرد و گفت: آموزش عالی ایران در رتبه‌بندی‌های جهانی اسکوپوس جایگاه 15 را کسب کرده در حالیکه سال گذشته در رتبه 16 قرار داشت.

غلامی درباره حمایت‌های وزارت علوم از حوزه پژوهش گفت: در زمینه اختصاص اعتبارات دولتی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها موظف هستند بیش از 15 درصد اعتبارات خود را به پژوهش اختصاص دهند. همچنین آیین‌نامه‌ها و ضوابطی برای کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات در حال اجرا هستند.

وی با اشاره به این بخش آموزشی از پژوهشگاه‌های دستگاه‌های اجرایی حذف شده‌اند، افزود: هدف از این اقدام نخست توسعه ارتباط با صنعت و دیگر سوق دادن تمرکز مراکز پژوهشی به سمت کاربردی شدن است. همچنین در بخش‌های مختلف در حوزه فناوری، کاربردی کردن یا تبدیل دانش به ثروت را پیگیری شده است.

وزیر علوم با بیان این که 43 پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد، گفت: از این تعداد 37 پارک تحت مدیریت مستقیم وزارت علوم هستند، یک پارک تحت مدیریت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بقیه تحت مدیریت دیگر نهادها هستند.

ادامه دارد ...

367 / 320 وزارت علوم منصور غلامی حذف کنکور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت علوم منصور غلامی حذف کنکور بدون آزمون وزارت علوم دانشگاه ها وزیر علوم رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۷۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد

پژمان فاضلی اظهار داشت: با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، رشته‌های جدید کارشناسی ارشد از مهرماه امسال در این دانشگاه راه اندازی می‌شود.

وی از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی ارشد آسیب شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی در دانشگاه آزاد شهرکرد خبر داد و افزود: هم اکنون در این دانشگاه ۵۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

بیشتر بخوانید

افتتاح نمایشگاه رویداد کاریابی دانشگاهی صدرا (صنعت، دانشگاه و اشتغال) +تصاویر

فاضلی اضافه کرد: دانشگاه آزاد شهرکرد با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به ویژه تحصیلات تکمیلی، به دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

وی یادآورشد: برای تشویق نسل جوان و جویای علم، شرایط ویژه‌ای مانند تخفیف شهریه و وام‌های تحصیلی مختلف در نظر گرفته‌ایم.

فاضلی ادامه داد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ می‌توانند از مهرماه امسال در این رشته‌ها مشغول به تحصیل شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • آزمون کنکوری‌های شهرستان زیرکوه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور